Kennik Media heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers, freelancers en andere partijen. Daarom is alles mogelijk!

We kunnen alles voor u doen wat bij het maken van een magazine / krant komt kijken. Heeft u teksten beschikbaar of moeten deze nog geschreven worden? Is uw beeldmateriaal geschikt voor het doel van uw magazine of krant? Kunnen we uw eigen huisstijl vertalen naar een look & feel of gaat u liever aan de slag met uw eigen vormgevers? Wat is de beste mogelijkheid voor het drukwerk? En hoe gaat u het magazine of de krant verspreiden?  

We gaan graag aan de slag met uw wensen en behoeften en kijken in samenwerking met u naar de mogelijkheden. Belangrijk hierbij is natuurlijk ook het kostenplaatje.  

U kunt het realiseren van een magazine of krant financieel aantrekkelijk maken door een aantal pagina’s ter beschikking te stellen voor advertentieruimte. Samen kunnen we de oplage en de verspreiding bepalen. Welke doelgroep wilt u bereiken en welke adverteerders doelgroep zou er mogelijk passen bij de formule van uw krant of magazine. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor de advertentie verkoop en het productionele proces van het maken van de krant of het magazine.

Op basis van onze eigen uitgeefervaring denken we graag, zo objectief mogelijk, met u mee.